Shadow
Slider
0
Градови
0
Голд Слот Клубови
0
Секој ден ГОЛД ЏЕКПОТ

Добредојдовте на официјалната страна на Голд Слот Клуб, луксузни, единствени слот клубови кои ги следат последните светски трендови, со најмодерен дизајн. Голд Слот Клубовите ги има во Битола, Ресен, Прилеп, Кавадарци, Гостивар, Кичево и Дебар. Отворени се 24 часа, 7 дена во неделата.
Благодарение на тоа што сме секогаш во чекор со иновациите, ги слушаме желбите на нашите гости и постојано работиме на нашето унапредување – уживаме голема доверба кај нашите клиенти.

РУЛЕТ

 • Совршената и компактна форма на овој рулет овозможува фантастичен агол на гледање на тркалото, а ергономските позиции за играње ги прават играчите поблиски до играта како никогаш до сега.
 • Овој рулет е една моќна машина каде што софтверот и хардверот функционираат совршено, создавајќи нова генерација на електронски рулет што е по секоја мерка подобар од сите претходни.

 • Grand Crystal Roulette е со свој сопствен џекпот.
 • Развиен e од страна на R&D одделот со најновите технолошки решенија во high-end цилиндри, хардвер, софтвер, 3D графика, HiFi аудио и Full HD монитори со одличен ергономски дизајн за играчите.
 • Сето ова ќе придонесе за задоволување на нajспецифичните клиенти во казината.

 • Електронски рулет со сопствен џекпот.
 • Принципот на 3Е за ефикасност, ергономија и ефективност е во првите редови на процесот на дизајн на електронскиот рулет Голд Лумина. 
 • Неговиот модерен и компактен дизајн со зголемена ергономија гарантира дека играчите се привлечени кон рулетот и се чувствуваат удобно за време на играта, додека адаптивната технологија за осветлување создава поизразено гејмерско искуство. 
 • Динамичните статистики од игрите се достапни на графички интерфејс каде што се прикажуваат сите релевантни информации за играчите.

 • InterBlock MiniStar II рулетот е со 8 MiniStar Play станици и 8 седишта со едно тркало со нулта рулет.
 • Производот ги содржи истите карактеристики на Дијамантски рулет.
 • Располага со осветлени потпирачи, прогресивен систем за џекпот (Златен чип), побрзо откривање на резултатите, дополнителни странични влогови, одлична видливост на тркалото и ергономски дизајнирана површина.

BLACK JACK
Единствениот електронски Блек Џек од ZUUM го има само во GOLD Slot Club на Широк Сокак, во Битола. Блек Џек е најизразена и најиграна игра во казината на светски ранг, споредбена игра со карти помеѓу 5 играчи и дилерот, каде што секој играч се натпреварува против дилерот, и играчите меѓусебно не играат против себе.
Целта на играта е да се победи дилерот на еден од следниве начини:
-Играчот да добие 21 поен на првите 2 карти (наречен “блек џек” или “природен”), без дилер блек џек.
-Да се достигне конечниот резултат повисок од дилерот без да се надмине 21.
-Да му се дозволи на дилерот да извлече дополнителни карти додека нивната рака не надмине 21 поен.

OPTIMUM 5 ROULETTE FAZI

Совршената и компактна форма на овој рулет овозможува фантастичен агол на гледање на тркалото, а ергономските позиции за играње ги прават играчите поблиски до играта како никогаш до сега.

Овој рулет е една моќна машина каде што софтверот и хардверот функционираат совршено, создавајќи нова генерација на електронски рулет што е по секоја мерка подобар од сите претходни.

GRAND CRYSTAL ROULETTE

Grand Crystal Roulette е со свој сопствен џекпот.

Rазвиен e од страна на R&D одделот со најновите технолошки решенија во high-end цилиндри, хардвер, софтвер, 3D графика, HiFi аудио и Full HD монитори со одличен ергономски дизајн за играчите.

Сето ова ќе придонесе за задоволување на нajспецифичните клиенти во казината.

GOLD LUMINA ROULETTE

Електронски рулет со сопствен џекпот.

Принципот на 3Е за ефикасност, ергономија и ефективност е во првите редови на процесот на дизајн на електронскиот рулет Голд Лумина.

Неговиот модерен и компактен дизајн со зголемена ергономија гарантира дека играчите се привлечени кон рулетот и се чувствуваат удобно за време на играта, додека адаптивната технологија за осветлување создава поизразено гејмерско искуство. Динамичните статистики од игрите се достапни на графички интерфејс каде што се прикажуваат сите релевантни информации за играчите.

MINISTAR II ROULETTE

InterBlock MiniStar II рулетот е со 8 MiniStar Play станици и 8 седишта со едно тркало со нулта рулет.

Производот ги содржи истите карактеристики на Дијамантски рулет. Располага со осветлени потпирачи, прогресивен систем за џекпот (Златен чип), побрзо откривање на резултатите, дополнителни странични влогови, одлична видливост на тркалото и ергономски дизајнирана површина.

Посетете не на нашите друштвени мрежи

Посетете ги нашите локации


Битола

ул. Маршал Тито бр.85
ул. Партизанска бр.110
ул. Прилепска бр.28
ул. Генерал Васко Карангелески бр.61
ул. Новачки пат бр.14

Прилеп

ул. Марксова бр.1
ул. Сотка Ѓорѓиоски бр.16

Дебар

ул. 8ми Септември бр.63

Гостивар

ул. Кеј Братство единство бр.7
ул. Јордан Јорданоски бр.2

Ресен

ул. Таше Милошевски бр.12

Кичево

ул. Булевар Ослободување бр.1

Кавадарци

ул. Блажо Алексов бр.1/3
ул. Илинденска бр.88

Охрид

ул. Кузман Јосифовски Питу бр.2

Штип

ул. Кеј Маршал Тито бр.37, локал 7г

Тетово

ул. Маршал Тито бр.1
ул. Илинденска бр.101

Велес

ул. Никола Оровчанец бр.1