GOLD Slot Club ви нуди најголем број на џек-пот добивки со најбрзо полнење. Ги содржат најновите типови апарати на Merkur, IGT, EGT, Casino Tehnology, Aristocrat, Novomatic и Apex, а во нив ќе ги најдете и најмодерните електронски рулети Gold Lumina Roulette, Interblock MiniStar Roulette, Grand Crystal Roulette ZUUM и Fazi Optimum 5 Roulette со свои сопствени џекпоти.

Во нашите клубови ве очекуваат следните 5 џекпоти:

Global Jackpot: 400 000.00 – 600 000.00 денари (Минимален бет = 30 ден.)
Gold Jackpot: 40 000.00 – 60 000.00 денари (Минимален бет = 10 ден.)
Silver Jackpot: 150 000.00 –250 000.00 денари (Минимален бет = 20 ден.)
Bronze Jackpot: 30 000.00 – 60 000.00 денари (Минимален бет = 15 ден.)
Lead Jackpot: 10 000.00 – 20 000.00 денари (Минимален бет = 5 ден.)

*Сите џек-пот добивки 95 % паѓаат во дадените граници, но може да има исклучок и минимално да се надминат зададените граници.

Битола/Отекс

Битола/Партизанска

Битола/Нов Пазар

Битола/Ат-Пазар

Кавадарци

Ресен

Кичево

Гостивар