Shadow
Slider
0
City
0
Gold Slot Club
0
Every day GOLD JACKPOT

Mirësevini në faqen zyrtare të Gold Slot Club, një klub luksoz, unik që ndjek tendencat më të fundit në botë me dizajnin më modern. Gold Slot Club-et gjenden në Manastir, Resnjë, Prilep, Kavadar, Gostivar, Kërçovë dhe Dibër. Hapur 24 orë, 7 ditë në javë Falë inovacionit tonë, ne dëgjojmë dëshirat e klientëve tanë dhe vazhdimisht punojmë në promovimin tonë - gëzojmë besim të madh te klientët tanë.

ruletë

 • Forma kompakte mundëson këndin fantastik të shikimit të timonit dhe pozicionet ergonomike të lojës i bëjnë lojtarët të ndihen më afër lojës se kurrë më parë.
 • Është një makinë e fuqishme ku hardueri dhe softueri funksionojnë në unison të përsosur, duke krijuar një brez të ri të ruletit elektronik që është më i mirë në çdo masë.

 • Roulette Grand Crystal nga Zuum me jackpot-in e vet, është zhvilluar nga departamenti i R&D me zgjidhjet më të fundit teknologjike në cilindra të nivelit të lartë, harduer, softuer, grafikë 3D, audio HiFi dhe monitorë Full HD me dizajn të shkëlqyer ergonomik për luajtësin.
 • E gjithë kjo do të kontribuojë për të kënaqur klientët më specifikë në kazino.

 • Ruletë elektronike Gold Lumina me xhekpotin e vet.
  Parimi 3E i Efikasitetit, Ergonomisë dhe Efektivitetit është në krye të procesit të projektimit për ruletën elektronike Gold Lumina.
 • Dizajni i tij modern dhe kompakt me ergonomi të përmirësuar siguron që lojtarët të tërhiqen nga ruleta dhe të jenë të rehatshëm gjatë lojës, ndërsa teknologjia jonë përshtatëse e ndriçimit krijon një përvojë më gjithëpërfshirëse të lojës.
 • Statistikat dinamike nga lojërat janë të disponueshme në një ndërfaqe grafike ku shfaqen të gjitha informacionet përkatëse për lojtarët.

 • Ruleta InterBlock MiniStar II është me 8 MiniStar Play Stations dhe 8 vende, dhe me rrotë Single – Zero Roulette.
 • Produkti përfshin të gjitha të njëjtat karakteristika të Roulette Diamond. Përveç kësaj, MiniStar II Roulette përmban mbështetëse krahësh me ndriçim të rregullueshëm me ngjyra, një sistem jackpot progresiv (Golden Chip), zbulim më të shpejtë të rezultateve, baste shtesë anësore, dukshmëri të shkëlqyer të rrotave dhe një sipërfaqe të dizajnuar në mënyrë ergonomike.

BLACK JACK

OPTIMUM 5 RULETA FAZI

Forma kompakte mundëson këndin fantastik të shikimit të timonit dhe pozicionet ergonomike të lojës i bëjnë lojtarët të ndihen më afër lojës se kurrë më parë.

Është një makinë e fuqishme ku hardueri dhe softueri funksionojnë në unison të përsosur, duke krijuar një brez të ri të ruletit elektronik që është më i mirë në çdo masë.

RULETA GRAND CRYSTAL

Roulette Grand Crystal nga Zuum me jackpot-in e vet, është zhvilluar nga departamenti i R&D me zgjidhjet më të fundit teknologjike në cilindra të nivelit të lartë, harduer, softuer, grafikë 3D, audio HiFi dhe monitorë Full HD me dizajn të shkëlqyer ergonomik për luajtësin.

E gjithë kjo do të kontribuojë për të kënaqur klientët më specifikë në kazino.

OPTIMUM 5 RULETA FAZI

Ruletë elektronike Gold Lumina me xhekpotin e vet.

Parimi 3E i Efikasitetit, Ergonomisë dhe Efektivitetit është në krye të procesit të projektimit për ruletën elektronike Gold Lumina.

Dizajni i tij modern dhe kompakt me ergonomi të përmirësuar siguron që lojtarët të tërhiqen nga ruleta dhe të jenë të rehatshëm gjatë lojës, ndërsa teknologjia jonë përshtatëse e ndriçimit krijon një përvojë më gjithëpërfshirëse të lojës.

Statistikat dinamike nga lojërat janë të disponueshme në një ndërfaqe grafike ku shfaqen të gjitha informacionet përkatëse për lojtarët.

RULETA MINISTAR II

Ruleta InterBlock MiniStar II është me 8 MiniStar Play Stations dhe 8 vende, dhe me rrotë Single – Zero Roulette.

Produkti përfshin të gjitha të njëjtat karakteristika të Roulette Diamond. Përveç kësaj, MiniStar II Roulette përmban mbështetëse krahësh me ndriçim të rregullueshëm me ngjyra, një sistem jackpot progresiv (Golden Chip), zbulim më të shpejtë të rezultateve, baste shtesë anësore, dukshmëri të shkëlqyer të rrotave dhe një sipërfaqe të dizajnuar në mënyrë ergonomike.

Na ndiq:

Vizitoni vendndodhjet:


Bitola

ul. Marshal Tito br.85
ul. Partizanska br.110
ul. Prilepska br.28
ul. General Vasko Karangeleski br.61
ul. Novachki pat br.14

Prilep

ul. Marksova br.1
ul. Sotka Gjorgjioski br.16

Debar

ul. 8mi Septemvri br.63

Gostivar

ul. Kej Bratstvo edinstvo br.7
ul. Jordan Jordanoski br.2

Resen

ul. Tashe Miloshevski br.12

Kicevo

ul. Bulevar Osloboduvanje br.1

Kavadarci

ul. Blazo Aleksov br.1/3
ul. Ilindenska br.88

Ohrid

ul. Kuzman Josifovski Pitu br.2

Stip

ul. Kej Marshal Tito br.37, lokal 7g

Tetovo

ul. Marshal Tito br.1
ul. Ilindenska br.101

Veles

ul. Nikola Orovchanec br.1